Uitnodiging nieuwjaarsreceptie


zaterdag, 7 januari, 2017
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Beste leden en sympathisanten van CD&V Kortenberg, 

2016 was in en buiten Kortenberg niet altijd gemakkelijk, soms zelfs woelig. We verwachten niet dat 2017 een rustig kabbelend jaar zal worden, maar het nieuwe jaar kondigt zich toch meer positief en hoopvol aan. En we begonnen al met de voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. 

Wij kijken er met goesting tegen aan en willen graag onze beste politieke wensen met u delen tijdens onze nieuwjaarsreceptie.

Schepen Kristien Goeminne geeft u een overzicht van de realisaties, in het verleden en de toekomst, van de gemeente. Maar ook de politiek op een hoger niveau boeit u. Daarom nodigden wij als tweede gastspreker een vriend van CD&V Kortenberg uit, Eric Van Rompuy. 

Onze nieuwjaarsreceptie wordt (als gewoonlijk) heel gezellig. Kom dus naar deze boeiende voormiddag die wij graag zullen besprenkelen met een drankje en aanvullen met een hapje.

Deze receptie staat open voor elke Kortenbergenaar. Breng dus gerust een nieuwsgierige buur mee, iemand die iets op zijn hart heeft liggen, een persoon die ons beleid wil helpen uitbouwen, …

Hartelijk welkom!