Ann Vannerem

Schepen, Bestuurslid

  • Geboortedatum:

    27 april 1959

  • Geboorteplaats:

    Leuven

Als christendemocratisch politica sta ik voor solidariteit én verantwoordelijkheid. Ik wil mij graag inzetten voor de mensen en mee vorm geven aan de plaatselijke gemeenschap. Ik vind dit niet alleen een taak van politici maar van elke inwoner van ons dorp.

Werk, gezin en zorg zijn heel belangrijk in het leven maar in een mensvriendelijke samenleving moet de gemeente ook aandacht hebben voor voldoende en diverse vrijetijdsbesteding en de talloze Kortenbergse verenigingen kansen geven.

De gemeente moet niet alleen zorgen voor wegen, openbare verlichting, riolering, afvalverwerking,..... maar ook kansen bieden aan mensen om elkaar te ontmoeten, om te genieten in de brede zin van het woord zoals de krant lezen in de bib, een tentoonstelling bezoeken, een voetbalwedstrijd bijwonen, in het bos wandelen,..... Tijd voor jezelf is nodig om je leven in balans te houden.

Op de gemeenteraad van 8 januari 2018 werd het bestek voor de vernieuwing en uitbreiding van Ontmoetingscentrum Berkenhof in de…

Lees meer

CD&V gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze cookies.