Kom je mee 'nazomeren'? 

Onze schepen van onderwijs, jeugd en cultuur komt ook af! Samen met haar blikken we terug op enkele mooie realisaties en kijken we uit naar de volgende investeringen. 

Onze scholen kregen de vorige jaren de nodige aandacht en maakte een digitale transformatie mee. Zo kreeg elk kind in het vijfde en zesde leerjaar een laptop. Maar we hielpen hen ook de corona-crisis door. Zo zetten we in op voldoende personeel zodat zieke collega's snel vervangen werden. We investeerden in een nieuwe speeltuin in Everberg en in Meerbeek opende een nieuwe school. Elektriciteitskastjes werden door vrijwilligers beschilderd tot kunstwerkjes en elke gemeente kreeg één of meer banken met een gedicht van onze dorpsdichter. In Berkenhof vinden in september de eerste dakterras-concertjes plaats en de zomer bulkte van de activiteiten.

Wil je er meer over horen? Ann vertelt je enthousiast over deze projecten én over de toekomstplannen. Kom dus gerust af voor een drankje en een heerlijke pasta. Je schrijft je hier in.